Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی گفت: مشکل متناسب سازی حقوق بازنشستگان در مشاغل سخت رفع می‌شود و مبلغ متناسب سازی به صورت تجمیعی در آیتم پایه حقوق بازنشستگان در نظر گرفته می‌شود.

خبرگزاری میزان - مهر نوشت: علی اصغر بیات با اشاره به اینکه در شرایط فعلی کشور حدود ۳.۵ میلیون نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی که با احتساب افراد خانواده خود بیش از ۷ میلیون نفر را شامل می‌شوند چشم امیدشان به عزم و اراده مدیران و مسئولان کشور است، اظهار داشت: شرایط خاص و تحریمی کشور بیشترین صدمه را متوجه اقشار آسیب پذیر، دهک‌های پایین جامعه و دارای درآمد‌های ناچیز که هر روز فشار افزایش قیمت‌ها و هزینه‌های ضروری زندگی را با گوشت و پوست و استخوان خود لمس می‌کنند، کرده است که اتفاقاً درصد قابل توجهی از این قشر در میان بازنشستگان و مستمری بگیران ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۵ درصد از بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی حداقل بگیر هستند افزود: به همین دلیل بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی باید در کانون توجه همه مدیران و مسئولان عالی کشور از جمله مجلس و دولت باشند.

وی به متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: اجرای قانون متناسب سازی حقوق اقدام بزرگی بود که با زحمت و دلسوزی و شجاعت بسیاری از افراد انجام شد و هرچه از تلاش و زحمات آن‌ها بگوییم باز هم حق مطلب ادا نخواهد شد.

رییس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی ادامه داد: اگر در این برهه حساسی که به لحاظ تحریم‌های ظالمانه، محدودیت منابع و اعتبارات با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستیم؛ متناسب سازی این مطالبه چندین ساله که در ادوار گذشته تنها وعده‌های مختلفی از اجرای آن می‌شنیدیم محقق نمی‌شد، چه بر سر اوضاع معیشت و گذران زندگی این قشر می‌آمد؟

وی با تاکید بر اینکه متناسب سازی به قطع یقین شکاف درآمدی را کم و حس اعتماد و تکریم بازنشستگان و مستمری بگیران را احیا کرد گفت: بر اساس بررسی‌های بعمل آمده این موضوع رضایتمندی بسیاری از بازنشستگان و مستمری بگیران را به همراه داشت. اما هیچ کار بزرگی خالی از اشکال نیست.

بیات در مورد اعتراض به همسان سازی در مشاغل سخت و زیان آور نیز گفت: در حوزه مشاغل سخت و زیان آور ایرادات و نارضایتی‌هایی مطرح شد که با صعه صدر مدیران تأمین اجتماعی مورد پیگیری قرار گرفت و اخیراً نیز در جلسه‌ای که با سالاری مدیر عامل تأمین اجتماعی داشتیم این موضوع مطرح و تصمیمات خوبی گرفته شد. بطوریکه فرمول متناسب سازی بر اساس چهار سی ام میزان سابقه اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور ضربدر تعداد کل سنواتی که ۴ یا ۸ درصد پرداخت شده است لحاظ خواهد شد.

وی به مورد مهم دیگری که مورد موافقت مدیر عامل تأمین اجتماعی قرار گرفته اشاره کرد و اظهار داشت: همچنین قرار شد مبلغ پرداختی در خصوص متناسب سازی که شامل مبلغ متناسب سازی، ضریب ترغیب و تفاوت تطبیق می‌شود به صورت تجمیعی در آیتم پایه حقوق فیش حقوقی بازنشستگان و مستمری بگیران در نظر گرفته شود.

رییس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی گفت: به عنوان بزرگترین تشکل بازنشستگی کشور علاوه بر اینکه مطالبه گر انتظارات و درخواست‌های قانونی اقشار بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی در حوزه‌های مختلف هستیم، بلکه کلیه امور و تحولات کلان کشور را نیز که به نوعی مرتبط با این جامعه است رصد و پیگیری می‌کنیم و در طول این مدت ما با تمام توان پیگیر نگرانی‌ها و دغدغه‌های بازنشستگان بوده‌ایم.

وی ضمن تشکر از همکاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و مدیران سازمان افزود: متأسفانه در موضوع متناسب سازی برخی از جهت گیری‌ها و اظهار نظر‌ها از دایره انصاف خارج شد و هجمه‌ها و فضاسازی‌هایی علیه کانون عالی و سازمان تأمین اجتماعی انجام شد. باید به یاد بیاوریم سال‌های سال این موضوع در حد شکواییه و سخنرانی و وعده‌های رنگارنگ باقی ماند و همه به نوعی از اجرای آن شانه خالی می‌کردند. حال که این آرزوی دیرینه برآورده شده نباید به دنبال حاشیه باشیم.

بیات تاکید کرد: اگر این یکدلی و تعاملات مبتنی بر اعتماد و احترام که با مدیران سازمان تأمین اجتماعی داریم، وجود نداشت، دلسردی و رنجش خاطر پدید می‌آمد، اما خوشبختانه این طور نیست. هر آنچه که در این مدت زمان کوتاه توفیق اجرای آن حاصل شده از جمله پرداخت بدهی‌های سهم دولت به سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت بدهی‌های سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد و احیای اعتبار دفترچه‌های درمانی، اجرای قانون متناسب سازی، تسهیل ارائه خدمات به بازنشستگان به صورت غیر حضوری، ۱۰ برابر شدن تسهیلات بانکی در قالب وام‌های ضروری و … در سایه تفاهم و تعامل کانون‌ها با سازمان تأمین اجتماعی به دست آمده است و معتقدم هیچ عاملی نمی‌تواند به آن خدشه وارد کند. ما به عنوان خدمتگزار کوچک تک تک بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی انتظارات و توقعات مهمی را از طرف این قشر که زندگی خود را وقف سازندگی و آبادانی کشور کرده‌اند، نمایندگی می‌کنیم.

رییس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه دولتمردان نگذارند کام بازنشستگان با افزایش بی رویه هزینه‌های زندگی و تورم افسارگسیخته تلخ شود گفت: تا فراهم کردن یک زندگی بدون دغدغه و امنیت خاطر بازنشستگان در زمینه‌های درمانی، رفاهی و معیشتی فاصله بسیاری داریم به همین دلیل از مسئولان حوزه‌های مهم تصمیم گیر و تصمیم ساز می‌خواهیم که بازنشستگان و مستمری بگیران را دریابند.

وی ادامه داد: همچنین انتظار داریم در تصویب و اجرای طرح اخیر مجلس در زمینه تأمین کالا‌های اساسی و سایر طرح‌های حمایتی اولویت بازنشستگان و مستمری بگیران را در نظر داشته باشند. صیانت از معاش، تهیه اقلام اولیه و ضروری زندگی و دریافت خدمات درمانی مناسب حق بدیهی بازنشستگان و مستمری بگیران است.

بیشتر بخوانید: انتقاد بازنشستگان از طرح همسان‌سازی حقوق

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: همسان سازی حقوق متناسب سازی حقوق بازنشستگان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: همسان سازی حقوق متناسب سازی حقوق بازنشستگان بازنشستگان و مستمری بگیران سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی متناسب سازی حقوق همسان سازی مشاغل سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • ویدیو/ خبر خوش دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آن‌ها انجام می‌شود
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان